Bensiinipaagi asukoht

1

AutorVanus

Kristo1 kuu 2 nädalat tagasi

Tere,

Keegi oskab seletada, et miks on mõnel autol bensiinipaagi kork vasakul, aga teisel jällegi paremal? Olen kuulnud seletust, et autotootjad teevad seda meelega, sest siis ei teki bensiinijaamadesse järjekordi. (Aga nii lolli põhjust annab välja mõelda, sest jube raske on teistpidi tankima sõita vajadusel).
Minu arust peaks bensiinipaagi ava olema kooskõlas rooliga ehk siis seal pool, kus on rool on ka bensiinipaak.

lents1 kuu 2 nädalat tagasi

Aga on vastupidi, Jaapani autodel juht paremal ja kork vasakul. Euroopa autodel juht vasakul ja kork paremal.

Ants1 kuu 2 nädalat tagasi

Vist on nii jah et ei või väljalaskega ühel pool olla. Et kuidas mis jooksma on pantud :D Aga see tanklateooria on päris "huvitav" :D

Eints1 kuu 2 nädalat tagasi

aga mis siis kui väljalase tuleb mõlemalt poolt ;)

Andrew1 kuu 2 nädalat tagasi

Hondadel, Subarutel, Audidel, Mazdadel jne jne. on tõesti väljalase mõlemal pool ja kork on seal kus juhtub. Mõnel vasakul teisel paremal. Yarisel oli näiteks vasakul.

az1 kuu tagasi

dno mu MR2'hel on rool vasakul ja kork ka seal nagu peab.

Mina1 kuu tagasi

Merss Vitol on rool vasakul ja kork ka vasakul ja ometi Euroopa auto, see ikka ei ole nii et Euroopa autodel juht vasakul ja kork paremal, niiet vahet pole kus see kork asub !!!

mees Moskvitšiga1 kuu tagasi

Aga Moskvitš lahendas selle probleemi geniaalselt - kork on taga keskel, numbrimärgi taga. Ning see oli vist see aerodünaamiline Saab 9 või 99 või midagi muud, mille mootor oli ees tagurpidi, selle bensuka kprk oli vist ees tuuleklaasi nurgas või kapoti all, kuid pole margis päris kindel, kuid korgi asukohas küll. Ja BTR-60-PB bensupaagikork oli hoopis üleval soomuse peal.

1

Lisa postitus