Riigivapp presidendi autol

1

AutorVanus

Ragnar1 kuu 4 nädalat tagasi

Kas keegi teab milline liikluseeskiri lubab presidendi autol sõita ilma registeerimisnumbrita?
Oletame kui ma oleks aadli suguvõsast kas ma võiksin ka kasutada mingite reeglite järgi perevappi?

lents1 kuu 4 nädalat tagasi

Jah, kui sind valitakse presidendiks ja perevapis on kolm lõvi....

Rait1 kuu 3 nädalat tagasi

Miks sa loed ainult LE-d. meil on ka teisi seadusi, millst lähtuda. Kui sa oled tähele pannud, siis alati, kui presidendi autole on kinnitatud riigi vapp, saadab teda julgestuspolitsei eskort. presidendi autol on olemas ka tavaline reg. number.seda kasutatakse siis , kui saate autoga nt. midagi juhtub. täpsemalt teada saamiseks googelda veidi.

Ragnar1 kuu 3 nädalat tagasi

Ok oleks võinud googeldada aga esialgu tundub, et president kes peaks eeskujuks olema rikkub liikluseeskirju.
Ma olen veendunud, et mina ei saaks sellist tempu teha ilma, et mul politseiga pistmist ei tule.

njh1 kuu 3 nädalat tagasi

Võiks olla samamoodi nagu Kadrioru lossiga, et kui president pole majas siis lipp ei lehvi ja USA presidendi lennukiga, mis raadiosides kannab nime "Air force one" vaid siis kui president on pardal.
Kui näiteks meie president autoga ei liikle siis kasutataks numbrimärki vapi asemel...:)

täpp1 kuu 2 nädalat tagasi

www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13312367

Lugege:

Nõuded: 1) liiklusregistrisse kantud sõiduki registreerimismärk peab vastama «Liiklusseaduse» § 13 lõike 3 alusel kehtestatud mootorsõiduki ja selle haagise registreerimise eeskirjas sätestatud nõuetele. Vabariigi Presidendi sõidukil võib registreerimismärgi asemel kasutada suurt riigivappi kandvat märki. Teistes riikides registreeritud sõiduki registreerimismärk peab vastama ÜRO Viini 1968. a «Teeliikluse konventsiooni» või EÜ liikmesriikide sõidukitel EÜ Nõukogu määruse 2411/98/EÜ nõuetele;

p3pu1 kuu 2 nädalat tagasi

njah aga ükskord vist anzip püani must tln trtu mntl mööda hinnanguliselt vähemalt 140 kph ja eskordi auto taga järgi, et kas neile siis kiirusepiirangud ei kehti samuti ka ilves ise on must mööda pand koos eskordi autoga kah mingi 140 kph et kas see on siis normaalne vä

Andrew to: p3pu1 kuu 2 nädalat tagasi

Aga on see normaalne vää, et sa sellise asja üle üldse irised? Äkki ei ole normaalne ka see, et kiirabi, politsei või tuletõrje sündmuskohale kiirustavad?
Äkki on selleks kõigeks põhjus olemas ja kui otsid, siis leiad ka selel vajaduse üle meediast küllaldaselt informatsiooni.
Jõudu googeldamisel!

p3pu-le1 kuu 1 nädal tagasi

Kas Ansip pani sust mööda pedaalides, suusatades või rulluiskudel?

1

Lisa postitus