Müün oma kahte autot juba pea pool aastat. Hinnad ei ole just kõige odavamad kui arvestada turul teisi samasuguste autode hindasid vaadates. Selle aja jooksul on mulle kirjutanud igasugu John Smith-e ja Tim Thomas- e suguseid. Olen kõigile vastanud, kuid kuni üleeilseni polnud keegi rohkem mulle uuesti vastu kirjutanud. Eile sain ka esimese vastuse oma saadetud kirjale, kus ongi teemaks et kas pangatsekk sobib. Sellele vastasin, et ei sobi ja kui tahab autot osta peab ise kohale tulema ja asjad pangaga korda ajama kuna tegu on liisingu autoga. Eks nüüd näeb, kas tal ikka on huvi või ei. Enda telefoni numbrit või konto numbrit või midagi sarnast pole andnud ega plaani ka.
Lihtsalt tänasest (25.08.2010) Autolehest oli hea lugeda, et kahtlustan õiget asja.
Üks selline "John Smith" soovis samamoodi autot osta (enda isale) ja kirjutas, et peale tšeki saatmist saadab vahendaja auto järgi, siis kirjutasin vastu, et mis ta ikka tšekkidega jamab, andku parem vahemehele sularaha kaasa ja auto on tema. Peale seda oli vaikus.
Otsin praegu omale soodsat talveautot ning peale satub igasugu aferistidele. Hea näide on näiteks see:
www.auto24.ee/used/750733
Motorsis oli hiljuti selle auto läbisõiduks u 350 000 km, aga seda kuulutust enam ei leia.
Nüüd on sama auto müügil niimoodi:
www.auto24.ee/used/757802
Paremad pildid ja 150 000 km väiksem läbisõit ning 20K kõrgem hind.
Pool aastat müüd autot? Mul läks 2(loe: kaks) minutit peale kuulutuse sisestamist tehinguks.
mis mõtet on sinu postitusel kui sa ei too välja detaile- mis auto,mis hinnaga jne.
ma võin ka tutika premiumklassi auto 50Keeguga müüki panna ja ilmselt läheks ka kohe tehinguks.
Eilane vähemalt kirjutas,et tema autode hinnad turu keskmisega võrreldes kõrgemad.