Autoleht.ee

1

AutorVanus

Ottomees3 kuud tagasi

Pikaajalise autolehe lugejana pole ajakirja kohta mul ühtegi paha sõna õelda, kindlasti eesti parim autoajakiri.
Olen tükk aega mõelnud uue auto soetamisele,mitte küll päris tutika aga minu jaoks siiski uue. Mõtlesin ,et hea koht rohkema informatsiooni leidmiseks on autoleht.ee kasutatud autode teste uurides.
Siia lehele sattudes avastasin et autolehe kodukat on suht palju muudetud ja esialgu tundus siin orienteerumine päris keeruline.
Nüüd nädal aega hiljem tulin jälle siia aga ikka on jube harjumatu...

Küsimus sellest,et miks muudeti eelmist kujundust? See on küll ainult minu arvamus aga mulle isiklikult meeldis eelmine kujundus palju rohkem.Kõik oli selgem ja otsitava leidmine käis kiiremini.
Kõik uus ei ole alati parem.

Kõike head:)

p3pu3 kuud tagasi

miks jah krt eelmine kujundus oli tõesti palju parem

eelmistele3 kuud tagasi

soovitame suitsiidi. eelmine elu oli parem ju.

p3pu3 kuud tagasi

suitsiid my ass

läbustajatele3 kuud tagasi

härrased!
tehkem sarnaselt teema algatajale sisulisi kommentaare ja ettepanekuid. vaid konstruktiivne kriitika viib edasi, argumenteerimata plärin stiilis "jama" või "vana oli ikka parem" on mõtetu spämm

pagusoo52 kuud 4 nädalat tagasi

Eelmine kujundus oli ülevaatlikum auto testide suhtes.Kui ilmub uus test, siis praegu on seda väda raske avastada.,millise auto ja mudeliga see tehti.

härrane2 kuud 2 nädalat tagasi

Lõpetage ära see viimane rubriik, kus kekatakse suurima kiirusega. Parem tehtagu väikest uurimistööd ja selgitatagu välja, kui kiiresti ja kuidas intervjueeritav persoon tegelikult linnas, maanteel, samaliigilistel kiiruspiirangutega tänavaristidel liikleb. Kutsuge ta äärelinna ja vaadake vargsi, kuidas ta parema käe reeglit tunneb. Kas ta lasteaia ees võtab kiiruse maha või põikab kõnniteele, et teelvedelevat lamavat politseinikku vältida.

akibo1 kuu 2 nädalat tagasi

Sõbralik soovitus - lisage palun avalehe ülamenüüdesse link "värskes autolehes" või "autolehest" vms.
Nimelt ei toimetatud minuni 21 juuli autolehte ja 14 juuli autolehest ei tuvastanud infot, et järgmise nädala AL ilmumata jääks. Suundusin autoleht.ee aga antud valikutest ei leidnud kuskilt (vaatasin ka foorumisse) vastavasisulist infot.
Googeldasin seepeale "Autoleht 21 juuli" ja leidsin google'i cachest vaste mis osutas "uudised" sektsioonile. Mõtlesin, et kuidas see varasemal vaatamisel kahe silma vahele jäi - tulenevalt sellest et "värskes Autolehes" uudis on ülevalt üheteistkümnes.

Jutu point - ise tean järgmine kord "uudised" sektsioonist otsida aga mõistlik oleks teistele huvitujatele teha eraldi väike lõik, kus osutab a) millal värskeim AL ilmus b) lühidalt sellest mida uuest AL lugeda võib.

Suurimad tänud,
Henri

Juhani1 kuu 1 nädal tagasi

Veel üks soovitus tegijatele - pange iga testi juurde ka kirja, millal tehtud (millises AL-s avaldatud); saab paremini sotti, mis kontekstis hinnang anti.

Arwo1 nädal 5 päeva tagasi

Ehk riputate siia netilehele üles Auto Bildi 100 000km testide pingerea?

1

Lisa postitus