Ülevaated kasutatud autodest

12

AutorVanus

Sander2 aastat 5 kuud tagasi

Ahoi,

ajakirja sisu on iseenesest täiesti rahuldav, aga enim häirib mind isiklikult kasutatud autode ülevaate rubriik. Äärmiselt vajalik, ilmselgelt, aga need mudelid, millest kirjutatakse võiks vaadata kriitilisema pilguga üle. Selle all ma mõtlen, kas säärast artiklit oleks üldse vaja. Seda kõike ajendas mind kirjutama viimatine ülevaade Peugot' 1007-st. Esiteks on see selline auto, mida ei ostetud praktiliselt uuenagi (autor märkis, et 1007 on haruldasem kui 911), siis miks peaks keegi ostma seda kasutatuna? Ehk ühesõnaga, võiksite kirjutada rohkem sellistest autodest, mida reaalselt ka ostetakse järelturul. Neid on piisavalt palju ning mis on ka siiani ajakirjas kajastamata. Samahästi võiks ju uute autode sõiduproovides olla aind Bugatti Veyronid ja Lamborgini Murcielagiod, mida niikuinii peaagu ükski eestlane osta ei suudaks.

ökosohver2 aastat 2 kuud tagasi

ei saa öelda absoluutselt yhtki halba s6na selle kohta... olen ise pidev lugeja ja nii m6negi auto puudused on meelde jäänud plussidest hoolimata... ma hindan seda kasutatud autode rubrikki siiski positiivselt ja leian et nii m6nigi omanik kes parajasti oma auto kohta artiklit loeb saab kindlasti targemaks, eeskätt just sellised masinad mis väga levinud pole aga siiski vastupidavad. lamborgini ja bugati ple paraku just k6ige parem võrdlus.

väike vend2 aastat 2 kuud tagasi

Nõustun eelkõnelejaga. Kasytatud autode rubriik on siiski väga vajalik ning eriti just haruldasemate masinate osas. Mõni tahab saada vana ameerika masinat hobiautoks, mõni tahab saada itaallast, mõni maasturit, kuid ehk mõnd huvitab hoopis taskukoopia minibussist nagu näiteks Peugeot 1007.

Siiski, millest Autoleht võiks ülevaateid veel teha: Toyota LC100 diisel, G-klassi ja CL-klassi Mercedes, Ford Explorer, Ford Mustang, Citroen C6, ehk ka Chevrolet Tahoe 2001-2006, Ranger Rovereid 94 ja edasi.

kiip2 aastat 2 kuud tagasi

Hmm mulle meeldib ka kasutatud autode rubriik. Ma olen saanud sealt väga palju kasuliku infot. Kui te võiksite ka testi teha Audi A6 -est C5 kerega aastates 98.

Siim2 aastat tagasi

võikse päevakorda võtta 2003-2008a Mitsubishi Colt kasutatud auto ülevaate.

Ja siin võiks olla rubriik kasutatud autod - et foorumi inimesed saaks ise lisada millistest autodest lugeda sooviksid:)

tshh2 aastat tagasi

Võiksite kirjutada Honda Shuttle-i kohta 1995–2000aasta. Plaanis lähiajal see osta, kuna on üpriski mugav.

qq2 aastat tagasi

Võiks ka kirjutada Nissab Qashqaist mis on ta head ja vead.Varsti mudeli uuendus juba tulemas.Hetkel müüdavast mudelitest pole just palju lugeda olnud.

Devil1 aasta 12 kuud tagasi

Tere!Vöiksite kirjutada palun kasutatud autode rubriigis Opel Vectra B ülevaatliku loo,Vectra C kyll on lugu aga Vectra B mitte ja teadupärast on need täiesti erinevad autod!Lugupidamisega:Devil

Marten1 aasta 11 kuud tagasi

Olen eelkõnelejatega nõus, võiks rohkem rahva autosid testida. Näiteks üks rahva lemmikuid Mazda 626 (1992-1996).

Mati1 aasta 11 kuud tagasi

Võiks kasutatud autode puhul välja tuua suuremad kulud , mis teatud kilometraasi tagant ette tulevad.

Arwo1 aasta 5 kuud tagasi

Ehk võtate ette tänapäevased diiselmootorid ja kirjutatate väheke nendega kaasas käivatest probleemidest, hooldusest, ekspluateerimisest, mootoriressursist jne. On ju neil piisavalt nüansse, millest autoostja või -omanik eriti midagi ei tea- logisevad hoorattad, kübemefiltrid, turbod, pihustid jne. Võiks välja tuua, millise tootja mootorid on head ja milliseid kindlasti vältida. Tänapäeval on pea igal tootjal mõni diisliga auto loetelus ja kui välimus ning muu meeldib, siis tihti on suurimaks ohuallikaks just eelmise omaniku käes oma töö ära teinud mootor, mis nüüd uuele omanikule teinekord päris palju peavalu võib tekitada- ainuüksi pihusti hind on juba tuhandetes kroonides, rääkimata muudest juppidest. Usun, et seda asja põhjalikumalt tehes saab päris pika artiklite sarja.

ökosohver1 aasta 5 kuud tagasi

kelle poole pöörduda kui tahan oma autot eksponeerida kasutatud autode rubriiki? auto on mitte kyll rariteet aga vähelevinud

Margus Pipar1 aasta 5 kuud tagasi

Võib saata kirja margus.pipar(ät)presshouse.ee.

Mel1 aasta 4 kuud tagasi

Huvitav oli vaadata mis kirjutatakse Kia Sportage vigadest. Just need kõik vead lõid välja ka minu autol :(

Indrek Allik1 aasta 4 kuud tagasi

Kas on silmas peetud teise põlvkona Spotage´d?

Martin1 aasta 4 kuud tagasi

Ju vist, see ju ilmus hiljuti.

assajuudas1 aasta 1 kuu tagasi

Soovitaks kasutatud autode testidele juurde panna ka selle, millal need tehtud on. Paneks juuresoleva jutu konteksti. Loodetavasti tagantjärele võimalik.
Muidu edu

ei mõista11 kuud 3 nädalat tagasi

Viimases numbris on rubriigis: kumb auto valida? võrdluses, kas osta uus Jeep Grand Cherokee või kasutatud X5. No autoleht valis BMW, mis iseenesest pole paha valik, ainult ma ei saa hästi aru, milliste kriteeriumite järgi ja kes neid otsuseid seal toimetuses teeb? Kui võrreldakse MAASTIKUAUTOSID, siis võiks ära märkida sulgudes, et valige BMW aga ärge maastikule sellega ronige.

kirjutage palun11 kuud tagasi

Mazda323st oli lugu, tahaksin lugeda ka Mazda3 kohta.

.-.11 kuud tagasi

no aga miks sa siis ei loe? siinsamas kasutatud autode rubriigis on ju kolmest juttu..

12

Lisa postitus